134. Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε.

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Ενημέρωση Κατηγορία: Νέα
Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Με τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας συναντήθηκαν χθες οι εκπρόσωποι των Συλλόγων εργαζομένων, συνταξιούχων και Τ.Υ.Π.Ε.Τ. στο πλαίσιο διαλόγου για εξεύρεση λύσης στο ζήτημα του Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε.

Από την πλευρά της Διοίκησης παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Φραγκιαδάκης, πλαισιωμένος από τρία ανώτατα στελέχη της Τράπεζας.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων και των συνταξιούχων ζήτησαν και πάλι από τη Διοίκηση να άρει το τελεσίγραφο και να καταβάλει το επιπλέον ποσό, πέραν των εισφορών, ως δείγμα καλής θέλησης για την έναρξη του διαλόγου, έτσι ώστε να συμπληρωθεί στο ακέραιο η Επικούρηση του μηνός Δεκεμβρίου.

Η απάντηση του κου Φραγκιαδάκη ήταν και πάλι αρνητική, καλυπτόμενος πίσω από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, τους εποπτικούς μηχανισμούς και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντί τους, οδηγώντας με αυτήν την απαράδεκτη στάση του σε απόγνωση τους συνταξιούχους και μάλιστα στην περίοδο των εορτών. Επανέλαβε την πρότασή του για υπαγωγή στην κρατική εγγύηση και συμπληρωματικό ταμείο και πρότεινε τη συγκρότηση ολιγομελούς επιτροπής διαπραγμάτευσης με στόχο την εκτίμηση διαφόρων σεναρίων για την επίτευξη λύσης, η οποία, εφόσον συμφωνηθεί, θα περιλαμβάνει και τον μήνα Δεκέμβριο.

Επίσης, από το σύνολο των εκπροσώπων απαιτήθηκε να διευθετηθεί το πρόβλημα των δανείων των συναδέλφων συνταξιούχων, που προφανώς στο ενδεχόμενο μη καταβολής του υπολειπόμενου ποσού, δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν, πρόταση για την οποία επιφυλάχτηκε να απαντήσει αργότερα.

Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., μετά την απόφασή του για διάλογο με την Τράπεζα, θα αποφασίσει σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο την εκπροσώπησή του στην επιτροπή.

          Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

          Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχόλια (0)

απομένουν 500 χαρακτήρες

Cancel or

Copyright 2011. Auto Insurance Quotes. Powered by Bluefairy