ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Ενημέρωση Κατηγορία: Νέα
Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    80                                                    ΑΘΗΝΑ, 13.1.2017

 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

 Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. και η Εθνική Τράπεζα, σε συνεργασία με το Animasyros, το μεγαλύτερο φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων στη χώρα, διοργανώνουν στην Αθήνα δύο πρωτότυπα εφαρμοσμένα εκπαιδευτικά εργαστήρια κινουμένων σχεδίων αποκλειστικά για τέκνα εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα.

Πότε;

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, σε δύο διαδοχικά όμοια εργαστήρια διάρκειας τεσσάρων (4) ωρών το καθένα (συμπεριλαμβανομένου διαλείμματος), από 10:00 έως 14:00 (ώρα προσέλευσης 09:30) και από 15:00 έως 19:00 (ώρα προσέλευσης 14:30).

Πού;

Στη μεγάλη αίθουσα συναλλαγών του Κεντρικού Καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας (040), είσοδος Αιόλου 86, στην πλατεία Κοτζιά (στάση μετρό: Ομόνοια).

Ποια παιδιά μπορούν να συμμετέχουν;

Αγόρια και κορίτσια, παιδιά εργαζομένων συναδέλφων στην Εθνική Τράπεζα, που φοιτούν στην Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού κατά το σχολικό έτος 2016-2017.

Τι θα περιλαμβάνει το εργαστήριο;

Αφού γίνει σύντομη εισαγωγή στην τέχνη της εμψύχωσης (animation), τα παιδιά σε ομάδες θα δημιουργήσουν τη δική τους ταινία κινουμένων σχεδίων μαθαίνοντας τις τεχνικές του pixilation (κοκκίδωση) και του stop-motion (καρέ-καρέ), χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους. Ο τίτλος της ταινίας θα είναι: «Πώς φαντάζομαι το 2017».

→     Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν με την καθοδήγηση εξειδικευμένων στις ταινίες κινουμένων σχεδίων εκπαιδευτριών.

→     Η συμμετοχή των παιδιών στο εργαστήριο είναι απολύτως δωρεάν.

→     Σε κάθε ένα από τα δύο εργαστήρια μπορούν να λάβουν μέρος έως 35 παιδιά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

→     Στο τέλος κάθε εργαστηρίου τα παιδιά θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

→     Στα διαλείμματα θα προσφερθεί στα παιδιά ελαφρύ γεύμα.

Αιτήσεις Συμμετοχής:

Οι αιτήσεις συμμετοχής και η σχετική δήλωση παροχής συναίνεσης από τον γονέα θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά έως και τις 25 Ιανουαρίου 2017, πατώντας εδώ. (Η εφαρμογή ανοίγει μόνο από υπολογιστές του δικτύου της Εθνικής Τράπεζας).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τον Γραμματέα Πολιτισμού του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. Χρήστο Ασπιώτη στο τηλ. 2103349915 (διεπιλ. 19915).

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Σχόλια (0)

απομένουν 500 χαρακτήρες

Cancel or

Copyright 2011. Auto Insurance Quotes. Powered by Bluefairy