ΣYNANTΗΣH Σ.Y.Ε.Τ.Ε. – ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Ενημέρωση Κατηγορία: Νέα
Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 78                                                      ΑΘΗΝΑ, 16.12.2016 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. – ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡHΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε πως ορισμένα στελέχη αιφνιδιαστικά πληροφορούν για αλλαγές στο οργανόγραμμα των Διευθύνσεων, με αποτέλεσμα να διασπείρουν, με ανεύθυνο τρόπο, γενική αναστάτωση και ανησυχία τη στιγμή που οι συνάδελφοι πρέπει να αποφασίσουν με ηρεμία, σωστή ενημέρωση και χωρίς πίεση για το μέλλον τους. Κάποιοι ανεγκέφαλοι  σκόπιμα θέλουν να δυναμιτίσουν τη διαδικασία!

Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., σε επανειλημμένες συναντήσεις με τη Διοίκηση, έλαβε τη  διαβεβαίωση πως για το νέο οργανόγραμμα υπάρχουν μόνον εισηγήσεις των Διευθύνσεων, οι οποίες δεν έχουν λάβει την τελική τους μορφή και, σε κάθε περίπτωση, πριν από οποιαδήποτε απόφαση για το νέο οργανόγραμμα θα υπάρξει διαβούλευση με τον Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., όπως προβλέπει ο Κανονισμός για μια τόσο σύνθετη διαδικασία που επηρεάζει το σύνολο των εργασιακών σχέσεων και τη λειτουργία της Τράπεζας.

Η συμμετοχή του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. σε ζητήματα που αφορούν στην πορεία της Τράπεζας, στην υπηρεσιακή κατάσταση και εξέλιξη των συναδέλφων αποτελεί κανονιστική και νομική υποχρέωση της Τράπεζας και έχει τηρηθεί διαχρονικά και απαρέγκλιτα από όλες τις Διοικήσεις. Θεωρούμε ΑΚΑΙΡΗ και ΑΚΥΡΗ κάθε πρόχειρη, ασύντακτη και μονομερή ενημέρωση για το οργανόγραμμα και καλούμε τη Διοίκηση να δώσει εντολή στα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη να συμμορφωθούν με το θεσμικό πλαίσιο.

Σήμερα το μεσημέρι (15:00), το Προεδρείο του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. θα συναντηθεί με τη Διοίκηση προκειμένου να σταματήσουν ΑΜΕΣΩΣ αυτές οι απαράδεκτες και προκλητικές ενέργειες που υπονομεύουν τις εργασιακές σχέσεις και την ομαλότητα, ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες ώρες, που προϋποθέτουν κλίμα συνεννόησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αναγκών της Τράπεζας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. μαζί με όλους τους εργαζόμενους στην Ε.Τ.Ε. θα υπερασπίσουμε με κάθε μέσο και με όλες μας τις δυνάμεις τα δικαιώματά μας.

  

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Σχόλια (0)

απομένουν 500 χαρακτήρες

Cancel or

Copyright 2011. Auto Insurance Quotes. Powered by Bluefairy